Logo LSSN
 
Home
Over LSSN
Seminars
Intekenen LSSN seminar: AGILE
Lid worden
Lidmaatschap voor Bedrijven
Bedrijven
Contact

       
Over LSSN Lid worden Seminars Contact
Seminars

Seminar programma voor 2018:

4 april: Themaseminar over Agile en Lean Six Sigma en de relatie ertussen. Tevens Algemene Leden Vergadering van de Vereniging LSSN. Locatie: Leerhotel 'het Klooster' in Amersfoort.

Intekenen kan op de INTEKEN pagina voor dit seminar .

 

26 april: Bijzonder bezoek aan Abbott in Zwolle.
Al meer dan 60 jaar helpt Abbott mensen in Nederland om gezonder te leven. Dit doet Abbott met een breed scala van op wetenschap gebaseerde voedingsproducten, diagnostische apparatuur en medische hulpmiddelen. Abbott heeft state-of-the-art vestigingen in Alkmaar, Breda, Heerlen, Hoofddorp, Olst, Weesp en Zwolle.
Zo’n 1700 medewerkers werken op 9 locaties in Nederland aan duurzame oplossingen voor unieke gezondheidsuitdagingen en produceren kwalitatief hoogwaardige producten. Abbott heeft in Nederland een groot aanbod van toonaangevende producten om mensen te helpen een gezonder leven te leiden.
Nutrition: Abbott ontwikkelt wetenschappelijk onderbouwde voedingsproducten voor mensen van alle leeftijden. Abbott’s producten helpen kinderen groeien en ondersteunen de unieke voedingsbehoeften van mensen met een chronische ziekte. De fabriek in Zwolle produceert een aantal van deze vertrouwde voedingsproducten voor kinderen en volwassenen, waaronder PediaSure, Isomil en Ensure.
Diagnostics: Artsen gebruiken artsen diagnostische testen van Abbott om betere beslissingen te kunnen nemen over behandelingen.
Diabetes Care: Abbott helpt mensen met diabetes met eenvoudig te gebruiken producten om meer grip te krijgen op hun ziekte.
Vascular: Abbott’s baanbrekende vasculaire technologieën helpen mensen met hart- en vaatziekten om weer gezond te worden.
Pharmaceuticals: Abbott’s vestigingen in Weesp en Olst produceren een ruim aanbod van farmaceutische producten om de gezondheid van vrouwen te verbeteren en obstipatie te behandelen. Artsen van over de hele wereld maken gebruik van het toonaangevende influenzavaccin dat door Abbott is ontwikkeld.

INTEKENEN voor Abbott is beperkt mogelijk en opent eind februari.


Q3: Bedrijfsbezoek aan Stedin

Q4: Thema seminar over een onderwerp op verzoek van de leden. Onderwerp wordt in Q3 gekozen.

 

 

alle content copyright © vereniging LSSN, alle rechten voorbehouden