Logo LSSN
 
Home
Over LSSN
Lid worden
Lidmaatschap voor Bedrijven
Bedrijfslidmaatschappen
Voor & Door Leden-Activiteiten
Contact

       
Over LSSN Lid worden Seminars Contact

Lidmaatschap voor Bedrijven


LSSN Bedrijfslidmaatschap


Wat is het
Een bedrijf kan lid zijn van LSSN via een bedrijfslidmaatschap. Hierbij hebben een aantal werknemers van dat bedrijf toegang tot de activiteiten van LSSN. Deze toegang is niet gebonden aan personen, zoals een persoonlijk lidmaatschap, zodat per activiteit verschillende personen kunnen deelnemen.

Wij vinden privacy van onze leden belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. 


Soorten bedrijfslidmaatschappen
Er bestaan 2 lidmaatschapsvormen.
1. Lidmaatschap voor 1-4 personen
2. Lidmaatschap voor 5-10 personen
Kosten in 2020: Gratis

Regels voor bedrijven

Een bedrijf met een bedrijfslidmaatschap kan alleen personen afvaardigen die ook daadwerkelijk voor het bedrijf werken. Dit betekent dat introducees (klanten van het bedrijf) geen toegang hebben.
Achtergrond is dat LSSN vanuit haar statuten een vereniging is zonder commerciële doelstelling met als doel kennisdeling voor en door professionals. Hierbij wordt van iedere deelnemer een bijdrage in de kennisdeling verwacht vanuit zijn of haar ervaring met Lean Six Sigma. LSSN verkoopt geen kennis, maar leden van LSSN delen kennis met elkaar.

Bijzonderheden
Noblesse Oblige. Bedrijven met een bedrijfslidmaatschap hebben vaak veel ervaring met LSS gezien het aantal personen dat zij kunnen / willen afvaardigen. LSSN vraagt daarom medewerking van het bedrijf bij het organiseren van activiteiten. Dit kan zijn in de vorm van bijdrage van expertise op seminars, maar ook het meewerken aan een praktisch bedrijfsbezoek waar het lid zijnde bedrijf haar ervaring deelt op het vlak van LSS.

Interesse?
Neem contact op met LSSN via: penningmeester@lssn.nl (Theo van Heijningen)

 

alle content copyright © vereniging LSSN, alle rechten voorbehouden