Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Bedrijfsseminar Jumbo

Op 23 november a.s. is LSSN welkom bij het Centraal Distributiecentrum (CDC) van Jumbo in Nieuwegein. Dit hypermoderne CDC verzorgt de opslag en distributie naar de JUMBO-supermarkten van droge kruidenierswaren. Binnen deze categorie betreft het de zogeheten ‘slow & medium movers’ in deze categorie. Het in de zomer van 2020 geopende distributiecentrum is in hoge mate geautomatiseerd, zo zijn er het semi-automatishe Dynamic Picking System (CPS) en volledig geautomatiseerde Order Picking Machinery (OPM). Volledig geautomatiseerde distributiecentra is een ontwikkeling die in Nederland pas de afgelopen 5 jaar voet aan de grond heeft gekregen. Jumbo maakt volop gebruik van onder andere Lean en Visual Management om de operatie verder te verbeteren, onder leiding van de End-to-End Process Expert van de locatie Ferdi van Ginkel, gaan wij ons verdiepen in deze casus. Daarnaast is er een interessante rondleiding gepland.

Wij zijn te gast in een zeer operationele omgeving die 24/7 draait. Om ervoor te zorgen dat het operationele proces geen hinder ondervindt van ons bezoek is dit bedrijfsseminar slechts voor een zeer beperkte groep toegankelijk. U kan zich tot 11 november opgeven, waarna u een persoonlijk bericht van ons ontvangt over uw deelname en de belangrijke details).

Het programma:

1730 – 1830 Inloop en bedrijfsmaaltijd bij Jumbo (let op dit willen we echt om 1830 uur afgerond hebben)
1830 – 1915       Presentatie en discussie over Lean en Visual Managment en Continu verbeteren CDC Nieuwegein
1915 – 2015       Rondleiding distributiecentrum
2015 – 2030       Wrap-up.

Aanmelden voor Bedrijfsseminar Jumbo is niet meer mogelijk.

Bekijk alle activiteiten.


AgendaTools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.