Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Bedrijfsbezoek Stedin: Ketengericht werken

Wanneer: 7 december 2023, inloop: vanaf 14:30 uur.
Programma: 15:00 – 20:00 uur (inclusief eten en drinken en tijd om te netwerken).
Locatie: Blaak, Rotterdam.

Graag heten we jullie welkom bij Stedin. Waar we samen werken aan de opgave om de energietransitie mogelijk te maken.

Energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. Het is heel vanzelfsprekend dat er altijd energie is en we gebruiken er steeds meer van. Thuis, onderweg en op het werk. Als we samen, met veel energie, de mouwen opstropen, krijgen we het voor elkaar. Politiek, gemeenten, marktpartijen, klanten en wij. Want alleen dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag.

Om dit harde werken te begeleiden en effectief ketengericht te werken, hebben we bij Stedin vier werkwijzen geformuleerd: Lean Six Sigma, Sales & Operations Planning, Digital en Customer Experience. Met de desbetreffende Competence Centers werken we samen om de ketens zo efficiënt en effectief mogelijk te laten werken.

Na jarenlang via een Blackbelt opleidingstraject en bijbehorende opdrachten Lean de organisatie in te laten stromen, werken we nu ruim een jaar vanuit het Lean Competence Center toegewijd aan het implementeren van het Lean gedachtegoed.

Hoe doen we dat dan? Hoe zorgen we ervoor dat de verschillende werkwijzen op elkaar aansluiten en elkaar versterken? En waar lopen we zelf nog tegenaan? Daar vertellen we graag over.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor: Bedrijfsbezoek Stedin: Ketengericht werken

Soort lidmaatschap

Individueel lidmaatschap Bedrijfslidmaatschap

Persoonsgegevens

Dhr. Mevr.Velden met een * zijn verplicht.

Tools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.