Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Themaseminar “Aan de slag met militaire veerkracht”

Zo vlak voor de zomervakantie kunnen we de details van ons volgende event met jullie delen. Toegegeven, het duurt nog even, maar we hebben denken wij weer een leuk programma weten samen te stellen met interessante sprekers. Op woensdag28 september a.s. van 17.00 – 20.30u  is het zover en organiseert Lean Six Sigma Nederland (LSSN) het volgende thema seminar  met de aansprekende titel:

“Aan de slag met militaire veerkracht!”

Militair optreden is niet eenvoudig, er zijn vaak zeer wisselende omstandigheden, er kan van alles tegen zitten of er zijn situaties waar je geen invloed op hebt. Waar je wél invloed op hebt is hoe jij kan omgaan met deze situaties en hoe jij bepaalde druk die jij hierdoor ervaart kunt voorkomen of verminderen. Het voorkomen en kunnen omgaan met stressoren, is wat wij ‘Veerkracht’ noemen. Daarom behandelen wij in dit seminar de mentale krachttools die worden ingezet tijdens militaire missies. En geven we inzicht in de versterkende werking door deze tools gecombineerd toe te passen met lean methodieken. Erbij zijn is meemaken!

Dit seminar wordt verzorgd door een Lean Verbeeten trainer en een trainer met een militaire achtergrond, namelijk Ruud van Rijen en Daniel van de Venne.

Het programma is als volgt:
1700 inloop met drankje
1730 netwerkbuffet
1800 start programma
1930 korte pauze met koffie
2030 sluiting

De locatie is het Berghotel in Amersfoort (https://www.berghotel.nl/contact/)  goed bereikbaar met zowel OV als auto.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor: Themaseminar “Aan de slag met militaire veerkracht”

Soort lidmaatschap

Individueel lidmaatschap Bedrijfslidmaatschap

Persoonsgegevens

Dhr. Mevr.Velden met een * zijn verplicht.

Tools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.