Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Webinar Kata

In

Op 14 december 2022 organiseert LSSN in samenwerking met Elske Heeren en Mariëlle Zwaga een webinar over KATA. Het beloofd weer een interessante en interactieve sessie te worden. Vanaf 15.15 uur tot 17.30 uur zijn jullie allemaal welkom in onze virtuele meetingroom. Het programma zal om 15.30 starten, met de kata uitleg en verschillende toepassingen uit de praktijk. De mindset achter kata komt aan bod, waardoor je kata beter gaat begrijpen. En natuurlijk gaan we oefenen!. 

Kata is een vast patroon van verbeteren. Een fundamentele manier van denken die alles wat Lean zo krachtig maakt, terugbrengt naar iets heel simpels en tegelijk iets heel rijks. Kata is teamwork, tussen een verbeteraar of een verbeterteam, en een coach. Reken erop dat je met kata heel snel heel veel kleine verbeterstapjes gaat maken. Volop continu leren onderweg. Leren wordt heel expliciet. Je gaat het verbeteren verbeteren. Hoe simpel kata ook is, makkelijk is het niet, het vergt oefening! Daar krijg je iets voor terug waarmee je in feite alles kunt verbeteren, van een werkproces tot je eigen welbevinden.

Of kata nu een compleet nieuwe term voor je is, je er weleens over hebt gelezen, het al in de praktijk brengt of je wilt juist weten hoe het in de praktijk uitpakt? Dit webinar is interessant voor iedereen die net als wij gefascineerd is door het “onzichtbare lean” en het ontwikkelen van een continu-verbetercultuur. 

Mariëlle Zwaga en Elske Heeren werken beiden in de zorg, en laten elke dag weer zien dat kata niet alleen voor productieomgevingen is. Mariëlle is lean-coach bij Vogellanden in Zwolle. Elske  is consultant innovatie in het Maastricht UMC+ . Samen werken ze aan een praktijkboek over kata-coaching en zijn ze oprichters van KataKanjers en Kata-school NL.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor: Webinar Kata

Soort lidmaatschap

Individueel lidmaatschap Bedrijfslidmaatschap

Persoonsgegevens

Dhr. Mevr.Velden met een * zijn verplicht.AgendaTools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.