Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Kleur bekennen met Lean

Herken je dat, iemand in je team met wie het niet helemaal klikt. Die er een compleet andere kijk op na houdt en door jou niet in beweging is te krijgen waardoor het implementeren van de verbetering stroef loopt? Krijg een blik in de wereld van drijfveren en wat dit voor jou en je team kan betekenen. Drijfveren voorspellen in hoge mate hoe jij je gedraagt en hoe jouw team en organisatie functioneren. Inzicht in de kleuren geeft je inzicht in je denkpatronen en gewoontes. Door de kleuren te herkennen en toe te passen, kun je andere mee laten veranderen richting het gewenste doel dat het team of de organisatie voor ogen heeft. Het herkennen van drijfveren is dan ook goed te combineren met continu verbeteren.

Hanna Neys (zelfstandig Lean coach) paste haar nieuw verworven kennis van de drijfveren succesvol toe bij de bedrijven waar zij werkte. Benieuwd of je jouw kleur herkent en die van je collega? Meld je aan voor het LSSN webinar op 2 december van 1530-1730u.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor: Kleur bekennen met Lean

Soort lidmaatschap

Individueel lidmaatschap Bedrijfslidmaatschap

Persoonsgegevens

Dhr. Mevr.Velden met een * zijn verplicht.

Tools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.