Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Webinar Teamability

In samenwerking met en onder leiding van Roderick Gottgens presenteert LSSN het webinar Teamability, 20 januari a.s. om 15:30 uur.

Commando’s staan bekend om hun actiegericht handelen, besluitvaardigheid, creatieve denkwijze en aanpassingsvermogen in stressvolle en veranderlijke situaties. Ze benaderen uitdagingen en kansen op onnavolgbare wijze. Deze ultieme vorm van agile werken leidt tot uitzonderlijke prestaties.

Het Korps Commandotroepen heeft team performance coach Roderick Göttgens van TeamForge gedurende 3 jaar een unieke en gedetailleerde inkijk geboden in hun werk- en handelingswijze op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling. Dit bewezen recept heeft hij vertaald naar het managementboek “Teamability: zo vorm je extreem gemotiveerde teams”.

Tijdens deze hoog interactieve inspiratiesessie neemt Roderick jullie mee naar de wereld van deze High Performing Teams. Hij toont de fundamentele principes die ten grondslag liggen aan hun succes en legt uit waarom die principes voor elk team, in elke organisatie, in elke branche gelden.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor: Webinar Teamability

Soort lidmaatschap

Individueel lidmaatschap Bedrijfslidmaatschap

Persoonsgegevens

Dhr. Mevr.Velden met een * zijn verplicht.AgendaTools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.