Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Lid worden


Als individu / professional

Via deze pagina kunt u lid worden van LSSN. Alleen als lid kunt u deelnemen aan de LSSN activiteiten, waar u zich overigens per activiteit wel apart voor dient op te geven. Dit i.v.m. het organiseren van de activiteit, bijbehorende catering en dergelijke.

Het individuele/professional lidmaatschap kost € 150,- (inclusief 21% btw) euro per jaar. In verband met de invloed van COVID-19 op onze activiteiten is besloten om in 2021 een korting van 50% op het individuele/professional lidmaatschap te verlenen. In 2021 wordt daarom €75,- in rekening gebracht.


Als bedrijf / organisatie

Indien u een bedrijfslidmaatschap voor uw organisatie wilt aangaan (b.v. van 1-4 personen of 1-10 personen), klik dan op de button bedrijfslidmaatschap.
Indien u al via een bedrijfslidmaatschap lid bent, en zich via deze site aanmeldt t.b.v. onze administratie, hoeft u de automatisch gegenereerde factuur natuurlijk niet te betalen. Zet dan bij de factuurgegevens onder welk bedrijfslidmaatschap u valt.

Tools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.