Vereniging Lean Six Sigma Nederland

LSSN Bedrijfslidmaatschap

Wat is het

Een bedrijf kan lid zijn van LSSN via een bedrijfslidmaatschap. Hierbij hebben een aantal werknemers van dat bedrijf toegang tot de activiteiten van LSSN. Deze toegang is niet gebonden aan personen, zoals een persoonlijk lidmaatschap, zodat per activiteit verschillende personen kunnen deelnemen.

Soorten bedrijfslidmaatschappen

Er bestaan 2 lidmaatschapsvormen.

 1. Lidmaatschap voor 1-4 personen
 2. Lidmaatschap voor 5-10 personen

Regels voor bedrijven

Een bedrijf met een bedrijfslidmaatschap kan alleen personen afvaardigen die ook daadwerkelijk voor het bedrijf werken. Dit betekent dat introducees (klanten van het bedrijf) geen toegang hebben.
Achtergrond is dat LSSN vanuit haar statuten een vereniging is zonder commerciƫle doelstelling met als doel kennisdeling voor en door professionals. Hierbij wordt van iedere deelnemer een bijdrage in de kennisdeling verwacht vanuit zijn of haar ervaring met Lean Six Sigma. LSSN verkoopt geen kennis, maar leden van LSSN delen kennis met elkaar.

Bijzonderheden

Noblesse Oblige. Bedrijven met een bedrijfslidmaatschap hebben vaak veel ervaring met LSS gezien het aantal personen dat zij kunnen / willen afvaardigen. LSSN vraagt daarom medewerking van het bedrijf bij het organiseren van activiteiten. Dit kan zijn in de vorm van bijdrage van expertise op seminars, maar ook het meewerken aan een praktisch bedrijfsbezoek waar het lid zijnde bedrijf haar ervaring deelt op het vlak van LSS.


Aanmelden als bedrijf

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
Als bevestiging van uw inschrijving ontvangt u meteen een e-mail met een factuur.

Wij vinden privacy van onze leden belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.  Factuuradres
  Tools & inspiratie van leden

  Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

  Bekijk nu

  Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.