Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Over LSSN

Vergroot je netwerk met LSSN 

De Vereniging Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is een vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts. Professionals die in hun dagelijks werk met behulp van de methoden Lean, Six Sigma en Lean Six Sigma de organisaties waar zij voor werken succesvoller maken.

De Vereniging is opgericht in 2007 en heeft als doelstelling het versterken van de persoonlijke effectiviteit van de Lean Six Sigma professional. De Vereniging biedt Belts en practitioner van alle achtergronden de mogelijkheid zich zowel digitaal als in levende lijve te verrijken aan de kennis van hun mede-vakgenoten. Dit in ruil voor een eigen bijdrage op grond van praktische ervaring. Dit vindt plaats via georganiseerde seminars en bijeenkomsten waar volop de mogelijkheid bestaat om kennis tot je te nemen en uit te wisselen en te netwerken.

Activiteiten

  • Twee thema seminars en twee bedrijfsbezoeken per jaar; met netwerkborrel en -diner (gratis te bezoeken door de leden).
  • Lean6sigma Nederland Community of Practice op LinkedIn
  • Blogs en kennisdeling (in ontwikkeling).

Alleen de seminars zijn een lidmaatschap al dubbel en dwars waard.

Bekijk hier het aanbod en word lid!
Tools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.