Vereniging Lean Six Sigma Nederland

Seminar: Omgaan met weerstand in LSS trajecten

11apr2024

Op donderdag 11 april a.s. organiseert Lean Six Sigma Nederland (LSSN) van 16:30 tot 20 uur een interactief seminar over “Omgaan met weerstand” verzorgd door Mascha Westen, BlackBelt bij Reinders Folmer Consultancy en Associate Trainer bij The Lean Six Sigma Company.

‘Omgaan met weerstand’ in een verandertraject is voor veel mensen een drempel om Lean (Six Sigma) in de praktijk toe te passen. In dit seminar kun je onder leiding van Mascha in twee interactieve rondes ervaren wat voor weerstand je tegen kunt komen en hoe je er vervolgens mee om kunt gaan.

Mascha zorgt dat mensen in de organisatie goed voorbereid aan Lean veranderingen kunnen beginnen en dat het gedrag, dat het verbeterde proces ondersteunt, ook meegenomen wordt. Mascha heeft met haar ervaring op dit gebied een interessante middag/avond voor ons in elkaar gezet. Het belooft daarmee weer inspirerend te worden!

📅 Programma:

16:30 Inloop

17:00 ‘Omgaan met Weerstand’ - in 2 interactieve rondes

19:00 Diner & netwerken

20:00 Afsluiting

Mis deze kans niet om meer te leren over het omgaan met weerstand en hoe Lean Six Sigma jouw organisatie kan helpen! Schrijf je nu in en ontmoet andere professionals die zich bezighouden met procesverbetering.

Ben je nog geen lid, maar wil je graag kennismaken met ons? Schrijf je dan gerust in, de eerste deelname is gratis.

Locatie: Vergaderzalen Ganspoort, Helling 87, 3523 CB Utrecht
Tools & inspiratie van leden

Lean Six Sigma Nederland (LSSN) is de Vereniging voor en door Master Black Belts, Black Belts, Green Belts en Lean Belts.

Bekijk nu

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven.